A postai küldemények biztonságos csomagolása

Cégünk postai küldemények, csomagok kézbesítésével foglalkozik, valamint teljes körű postai szolgáltatásokkal igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink mindennapjait. Mi elvégezzük a munka szakmai részét, azonban a csomagok, küldemények megfelelő védelméről Önnek kell gondoskodnia. Ahhoz, hogy a becsomagolt küldemény sértetlenül megérkezzen a címzetthez, érdemes megfogadnia néhány tanácsot.

Ha törékeny tárgyat csomagol, keressen hozzá olyan dobozt, amely sértetlen és a fala megfelelő merevségű. A tárgyat csavarja újságpapírba, lehetőleg több réteget használjon, ha biztosra akar menni, valamilyen kitöltő anyagot is ajánlott tenni a dobozba. Ez lehet például hungarocell, faforgács vagy további újságpapír. Végül erős ragasztó szalaggal rögzítse a doboz széleit. A kisebb és kevésbé sérülékeny tárgyak esetében elegendő a bélelt boríték is vagy egy kisebb, de merev falú doboz.

Ha a fentiek szerint jár el, küldeménye biztonságban fog utazni a céljáig! A többit bízza ránk és hívjon minket, ha nívós postai szolgáltatásokat keres!