céges postázás, Postai ügyintézés

Szeretné, ha vállalkozása mindig a maximumon teljesítene? Merjen külső segítséget kérni a céges postázáshoz, állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Nagyon sok vállalkozásban szinte sosincs megállás, folyamatosan vannak feladatok, amiket muszáj ellátni, mert csak így tud az adott cég minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleinek. Egyes helyeken amiatt aggódnak, hogy ez a körülmény egy idő után a munka minőségét is veszélyeztetné.

Az aggodalom teljesen jogos, hiszen a túl sok feladat között elvesznek a dolgozók, teljesen követhetetlenné válhatnak a folyamatok. Így nem lehet odafigyelni a munkára, maximumon teljesíteni, ami ahhoz vezethet, hogy a vállalkozás jövője is kérdésessé válhat.

Ahhoz, hogy minél hamarabb el lehessen kerülni a bajt, célszerű az olyan teendőket, mint például a céges postázást, kiadni külsős vállalkozásnak. Ez olyan terület, amihez nem kell különösebb szakértelem, felkészült, lelkiismeretes szolgáltató könnyedén el tudja látni a postai ügyintézést.

A céges postázás nem probléma többé!

A postai ügyintézés területén ideális segítséget tudunk biztosítani az ügyfeleinknek, akiknek így a jövőben nem lehet problémájuk a feladataik ellátásában. A szolgáltatásunk nagy előnye, hogy az olyan feladatok, mint például a postázás, nem vonhatják el a figyelmet a tényleges munkáról. A dolgozók a saját szakterületükön teljesedhetnek ki, nem kell plusz terhet vállalniuk.

Hosszú távon számíthat ránk

Nyugodtan tervezhet a szolgáltatásunkkal hosszú távra. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezen a területen az esetek nagy részében nem egyszeri alkalomra lesz szükség a külső segítségre, így igyekszünk úgy alakítani a feltételeket, hogy megérje velünk a jövőben is tervezni.

Rugalmasak, gyorsan vagyunk a céges postázás pontosan úgy történhet, ahogy azt az ügyfeleink elvárják.

Bízza ránk ezt a feladatot, és a munka minősége nem kerülhet veszélybe! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 

Ajánlatkérés

Postai ügyintézés cégeknek, ha a postázás nem várhat

A postai ügyintézés cégeknek nem egy felesleges szolgáltatás. Gondoljon bele, hogy mit tudunk nyújtani Önnek és a kollégáinak!

Egyre több ügyintézést le lehet már bonyolítani online, ennek köszönhetően a fizikai jelenlétre nincsen szükség a hivatalokban. Mindent azért még továbbra sem lehet az interneten keresztül megszervezni, ilyen a csomagfeladás vagy a levelek kézbesítése is. A fizikai jelenlétre tehát még mindig szükség van, ami azt is jelenti egyúttal, hogy időt kell szánni az ügyintézésre és az azzal járó utazásra is.

Postai ügyintézés cégeknek

A posta nem várhat, de Önnek nem kell beállni a sorba

A postahivatalokban általában nagy a tumultus. A céges postai ügyek lebonyolítására megkérheti az egyik kollégát, de ez azzal jár, hogy a napi feladatainak az elvégzését veszélyezteti. Senki nem szeretné, hogy a határidőkkel elcsússzon azért, mert sokat kellett sorba állnia. A másik lehetőség, hogy a postai ügyeket munkaidőn kívül intézi a kolléga. Mondanunk sem kell, hogy ez óriási áldozatot jelent, hiszen a szabadideje rövidül le emiatt. A postai ügyintézés mindenképpen időt vesz el, mert amit nem lehet online elvégezni, ahhoz a legközelebbi postán kell sorba állni.

Azoknál a cégeknél, ahol a postázás és az ehhez tartozó feladatok nem tartoznak konkrétan egy kolléga feladatkörébe, érdemes azt kiszervezni. Egy postai ügyintézéssel foglalkozó cég mindent elintéz. A postafiók ellenőrzése, a nyomtatványok beszerzése, a csekkek kiküldése, a csomagok feladása vagy a levelek kezelése is elintézettnek vehető, hiszen a mi csapatunk csak ennek szenteli a munkaidejét. A parkolás, a sorszámhúzás, a sorban állás, a cipekedés, a címzés vagy a befizetés is mind a mi dolgunk, amit mindig percízen végzünk el.

Amennyiben a szolgáltatásunk bemutatása felkeltette az érdeklődését és úgy döntött, hogy szeretne egy próbát tenni, várjuk megkeresését. Azt garantálni tudjuk, hogy a postai ügyek intézésének kiszervezésével új korszak veszi kezdetét a cég életében. A részletekről tudjon meg többet, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy pedig üzenetben!
 

Ajánlatkérés