Megoldást kínálunk a webáruházak részére is a postai ügyintézésben!

Problémát okoz cégüknek a webáruházakra vonatkozó új kormányrendelet?
Nem kívánnak rendszeresen sorbaállni a postán a csomagok feladása érdekében?
Nem tudják minden alkalommal készpénzzel kifizetni a feladási díjat?

A Portó Budapest Kft. esetleg tudna segíteni a Magyar Postával történő csomagfeladásukban is!

Keressenek minket az elérhetőségeink valamelyikén.

postai ügyintézés

Szeretné csökkenteni a hibalehetőségeket a munkavégzéssel kapcsolatban? Felejtse el a kapkodást, bízza ránk a teljeskörű postai ügyintézést!

Egyes vállalkozásokban rendszeresen van valamilyen teendő, így sosincs megállás, szinte folyamatosan talpon kell lenni ahhoz, hogy minden feladatot el lehessen látni. Ez egy idő után igen megterhelő tud lenni, arról nem beszélve, hogy az olyan dolgok kárára válhat ez, mint például a postai ügyintézés.

Napjainkban ugyan sokan tartják a kapcsolatot, intéznek ügyeket e-mailen keresztül, mégis vannak olyan helyzetek, amikor megkerülhetetlen a postai ügyintézés. Nem ritka, hogy az utolsó pillanatban eszmélnek fel arra a dolgozók, hogy fel kell adni egy fontos küldeményt, így pedig elkezdődik a kapkodás.

Postai ügyintézés, hiba nélkül? Külső szolgáltatóra van szükség!

A kapkodás során könnyen előfordulhatnak hibák: nem megfelelő a címzés, vagy pedig nem minden kerül bele a csomagba, borítékba. Mindezek miatt újból meg kell ismételni a feladás folyamatát, ami további stresszel járhat.

Ha az ember csökkentené a hibalehetőségeket, előnyösebb, ha külső szolgálatónak adja ki a teljeskörű postai ügyintézést. Ameddig Ön és a dolgozók ellátják a feladataikat, addig cégünk maximális figyelmet szentel a vállalkozás küldeményeire. Mivel százszázalékban ellátjuk a postai feladatokat, nem fordulhatnak elő hibák, hiszen így mindenre oda tudunk figyelni a folyamat során.

Külső segítséggel hatékonyabb a munkavégzés!

Egyesek minden nehézség ellenére is vállalnák a postai ügyintézést, azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy a kapkodás a tényleges munkavégzésre is káros hatással van. Leterhelt állapotban csökken a koncentráció, teljesítmény, így pedig nagyon nehéz odafigyelni a minőségi feladat megoldásokra. A vállalkozók bátran kérjenek külső segítséget, hiszen szolgáltatásunk mindenképp az ő érdeküket szolgálja.

Legyen könnyű, kényelmes a postai ügyintézés, ehhez csak ránk kell bíznia a feladatot! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Legyen kiegyensúlyozott, bízza ránk a postai ügyintézést!

postai ügyintézés

Megelégelte a postai ügyintézéssel járó idegeskedést, időtöltést? Létezik ennek egy nyugodtabb, kellemesebb formája, ehhez csak minket kell keresni.

A postai ügyintézés az esetek nagy részében sajnos nem túl egyszerű menet, ez pedig egyeseknek komoly stresszt eredményezhet. A gond akkor kezdődik, ha az egyénnek ezután még vissza is kell menni a munkahelyére, ahol idegesen, feldúlt állapotban kell tovább dolgoznia.

Így nagyon nehéz összpontosítani a feladatokra, főleg úgy, ha az embert előtte lefárasztotta a postai ügyintézés menete. A koncentráció, nyugalom hiánya miatt könnyebb hibát véteni, aminek elég sok kellemetlen következménye is lehet.

Kérjen bátran segítséget a teljeskörű postai ügyintézéshez!

Akik tudják magukról, hogy nagy terhet jelent nekik a céges postai ügyintézés, nekik mindenképp megéri hozzánk fordulniuk. A külső segítség lehetővé teszi, hogy többet ne kelljen kompromisszumot kötni a stresszes szituációkkal. Ameddig Ön a munkájával foglalkozik, azon leszünk, hogy a küldemények feladásra kerüljenek.

A szolgáltatásunk fontos szerepet tölt be abban, hogy Önnek ne kelljen halogatnia a feladatokat azért, mert azok kényelmetlenséggel, idegeskedéssel járnának. Sok időt, energiát tud megtakarítani általunk, és még a teendőire is több figyelem juthat.

Szolgáltatásunk biztosítja a minőségi munkavégzésta

Mivel kevesebb stresszes helyzettel számolhat, így a munka minőségében is javulást tapasztalhat. Jobban tud koncentrálni, időben végezhet a feladataival, így pedig a saját munkájával kapcsolatban is nyugodtabb lehet.

A postai ügyintézés velünk közel sem kellemetlen és időigényes, tapasztalja meg Ön is a szolgáltatás előnyeit, és legyen az ügyfelünk sokáig! Garantáljuk,hogy elégedett lesz velünk, rugalmasak, megbízhatók és pontosak vagyunk, nálunk a küldemények a legjobb kezekben vannak.

Honlapunkon bővebb információkat is talál rólunk. Ha kérdezni szeretne, vagy ránk bízná az ügyintézést, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak mindenkinek.