Kérjen ajánlatot postai szolgáltatásokra!

  Postai szolgáltatások

  Postai szolgáltatásokat szeretne igénybe venni? Ha a megbízhatóság mellett a kedvező ár is fontos Önnek, kérjen árajánlatot cégünktől!

  Az Ön vállalkozásában is gyakran van szükség különféle küldemények feladására, illetve átvételére, és ez problémákat okoz a mindennapi működésben? Szeretne olyan postai szolgáltatásokat igénybe venni, amelyek segítségével egyszerűsítheti a feladatokat, illetve hatékonyabbá teheti cége működését? Van megoldás, hiszen cégünk különféle postai szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek!

  Egy cég működtetéséhez gyakran van szükség nem csak elektronikus, de fizikai levelezésre is, hiszen a különböző dokumentumok, illetve egy kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás esetében a termékek gyors és biztonságos postázása elengedhetetlen. Lényeges a határidők betartása, és minél nagyobb mennyiségű küldeményről van szó, annál nehezebb ezeket betartani, ráadásul sok időt és energiát vesz igénybe a postai sorban állás is. A postai szolgáltatások igénybevétele azonban segít megkerülni ezeket a problémákat, és jelentős mértékben megkönnyíti a cég működtetését is.

  Amennyiben Ön is igénybe veszi postai szolgáltatásainkat, kollégáink átveszik Öntől a küldeményeket, és időben, problémamentesen kézbesítik is azokat. Nálunk ráadásul egyedi árajánlatot is tud kérni, így postai szolgáltatásaink minden szempontból megfelelhetnek az elvárásainak. Érdemes minél előbb felkeresnie bennünket az egyedi árajánlatért, hiszen ezzel nem csak kedvezőbb árhoz juthat, de a vállalkozás működésének hatékonyabbá tétele által a nyereségét is megnövelheti. Munkatársaink az Ön időbeosztása szerint veszik át Öntől a küldeményeket, illetve más postai szolgáltatásainkat is Önhöz igazítjuk, áraink pedig kifejezetten kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választania.

  Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni postai szolgáltatásainkat, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

  Székhelyünk: 1137 Budapest, Pozsonyi út 40. (Bejárat a Szt. István parkból)

  Email: porto@porto.hu

  Tel: 239-3971, 239-3972, 450-0982, 450-0983, 450-0984, 450-0985

  Fax: 239-3972

  Kit keressek?

  Ügyvezető: Tóth Sándor

  Iroda vezető: Igaz Tamara

  Tel: 20/455-5432

  E-mail: igaztamara@porto.hu

  Ügyfélkapcsolat: Emődi Tamás

  Tel: 20/944-1987

  E-mail: emoditamas@porto.hu