Megoldást kínálunk a webáruházak részére is a postai ügyintézésben!

Problémát okoz cégüknek a webáruházakra vonatkozó új kormányrendelet?
Nem kívánnak rendszeresen sorbaállni a postán a csomagok feladása érdekében?
Nem tudják minden alkalommal készpénzzel kifizetni a feladási díjat?

A Portó Budapest Kft. esetleg tudna segíteni a Magyar Postával történő csomagfeladásukban is!

Keressenek minket az elérhetőségeink valamelyikén.

Postai szolgáltatások, postai ügyintézés, postázás:

Teljes körű postai ügyintézést biztosítunk szerződő partnereink számára.

Postafiók biztosítása, postai küldemények kiszállítása ( címre és postafiókra érkező is) feladandó küldemények elszállítása, érték és ajánlott küldemények regisztrálása – postakönyvvezetés-, bérmentesítése, szigorúan aznapi feladása, a részletes postaköltség kétheti vagy havi elszámolásával.

Biztosítunk postai nyomtatványokat ( csomagszállító, tértivevény, feladóvevény…. stb.).

Beérkezett céges postautalványokat ingyenes bankszámlára továbbítjuk, készpénzes felvétel esetén az összeg 1 %-a a kezelési díj, a cégünknél dolgozó magánszemélyek postautalványait is természetesen feladjuk, szintén 1 %-ért.

Kész csomagok feladása 200 Ft/ db.

Átalánydíjas szerződést kötünk partnereinkkel a napi postai ki és elszállításra. Díja belterületen a posta mennyiségétől függően 15-30 ezer Ft /hó. A napi posta előkészítése ( súly megállapítás, válogatás, bérmentesítés, postakönyvvezetés) mennyiségtől és a regisztrálandó levelek darabszámától függ, melyet az Önökkel való egyeztetés során alakítunk ki. Az ajánlott küldemények regisztrálását a legkorszerűbb postai programmal végezzük.

Természetesen nem kell minden postai szolgáltatást igénybe venni ( lehet csak ki és elszállítás…stb.), fizetés tárgyhó végén, átutalással.

Cégünk Budapesten és Pest megyében működik.

Ha további információra lenne szüksége szolgáltatásainkról, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Vállalunk egyedi feladásokat is, ennek díja 3.000 Ft kiszállás+postaköltség, amit az első alkalommal készpénzben kérünk kiegyenlíteni.

A rendszeres megkeresések miatt jelezzük, hogy futárszolgálatot és szórólapterítést, továbbá cseréptörést nem vállalunk. (ez utóbbit humornak szántuk, ha nem tetszett jelezzék az ügyvezetőnek, aki azt hiszi, hogy ez nagyon vicces volt.)

Direct mail:

Nyomtatványok, prospektusok, reklámanyagok borítékolása, megszemélyesítés adatbázis biztosítása, postázás.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje árajánlatunkat!

Postázási szolgáltatás, az okos megoldás

Postázási szolgáltatás, amely segít levenni a terhet a dolgozók válláról. Tapasztalja meg Ön is az okos megoldás előnyeit, legyen az ügyfelünk!

Bizonyos vállalkozásokban a postázással kapcsolatos teendők szinte folyamatosan terhet raknak a dolgozók vállára. A különböző feladatok mellett gyakran óriási kihívást jelenthet még ezzel is foglalkozni. Nem ritka, hogy csak a nap végén, a munkaidő befejezése után lehet ezzel is foglalkozni, ez pedig igen bosszantó, hiszen fáradtan senkinek nincs kedve még sorban állni a postán ügyet intézni, leveleket feladni. Hiába van internet, vannak olyan dolgok, amelyeket nem lehet e-mailen keresztül elintézni, így mindenképp kell találni olyan megoldást, amellyel meg lehet könnyíteni a postázást. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ehhez tanácsra, ajánljuk figyelmébe postázási szolgáltatásunkat!

Postázási szolgáltatásunkkal lehetősége van rengeteg időt, energiát megspórolni. Végre nem fordulhatnak elő kellemetlen helyzetek, és a dolgozókat sem kell plusz feladatokkal terhelni. A postázási szolgáltatás igen okos opció, amellyel érdemes élni, hiszen ameddig a vállalkozásában folyik a munka, addig gondoskodunk arról, hogy a küldemények feladásra kerüljenek. Ezzel a lehetőséggel azt is elkerülheti, hogy esetleg késve érkezzenek meg a címzettekhez a levelek. Rengeteg kényelmetlenség, konfliktus megakadályozható ezáltal, a felek kifejezetten értékelni fogják, hogy figyelmet fordít a késések elkerülésére is. A postázási szolgáltatással bátran tervezhet hosszú távra, folyamatosan elérhetők vagyunk, és azon leszünk, hogy megkönnyítsük a hétköznapokat a vállalkozásában.

Tapasztalja meg Ön is a postázási szolgáltatás előnyeit, legyen az ügyfelünk, éljen a lehetőséggel! Az, hogy több idő, energia marad a munkára, mindenképp a vállalkozása javát, sikerességét szolgálja. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

postázási szolgáltatás

Teljes körű postai ügyintézés: vajon megéri?

Teljes körű postai ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Forduljon hozzánk, ha elege van a késő, elvesző küldeményekből, mindent ránk bízhat!

Bizonyára sokakkal előfordult már, hogy egy küldeménye elveszett vagy épp egy olyan csomagra várt, ami sosem érkezett meg, de valószínűleg mindenki bosszankodott már a hosszas sorban állás miatt is a postán. Az ilyen helyzetek sajnos igen kellemetlenek, ám van rá lehetőség, hogy elkerüljük őket! Cégünk teljes körű postai ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére.

teljes körű postai ügyintézés kisebb-nagyobb vállalatok és egyéni vállalkozók számára nyújt ideális megoldást. A szolgáltatás mindent magában foglal, a csomagok feladásától kezdve, az átvételükön át, egészen az érkező levelek házhoz szállításáig. Ügyfeleinknek nincs többé gondjuk ezzel kapcsolatban, nem kell sorban állniuk, mi minden terhet leveszünk a vállukról, megfizethető árakért cserébe!

Amennyiben a teljes körű postai ügyintézés felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért!

teljes körű postai ügyintézés

Bízza ránk a teljes körű postai ügyintézést az év végén is!

Lassan itt a december, ami a legtöbb cégnél egyenlő a nagy hajtás időszakával. Ilyenkor szinte mindenhol több a munka, már csak abból kifolyólag is, hogy sokan igyekeznek mindent megcsinálni az első három hét alatt, hogy utána a pihenésé lehessen a főszerep. Az Ön cégénél is ez a helyzet? Szeretné egy kicsit csökkenteni az ilyenkor szokásos szervezetlenséget? Mi teljes körű postai ügyintézéssel állunk rendelkezésére az év végén is!

Fontos, hogy még a rengeteg munka ellenére is igyekezzünk minden megbízást teljesíteni, ne okozzunk csalódást az ügyfeleknek. Ezért hasznos, ha kiszervezzük az olyan feladatokat, amit más is el tud végezni, például a csomagok feladását a postán. Természetesen ez mindig lehetséges, azonban amikor mindenkinek kevés az ideje, megéri megbízható, teljes körű postai szolgáltatást igénybe venni.

Ön éppen ilyet keres? Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről a teljes körű postai szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

teljes körű postai ügyintézés