Postai szolgáltatások, postai ügyintézés, postázás:

Teljes körű postai ügyintézést biztosítunk szerződő partnereink számára.

Postafiók biztosítása, postai küldemények kiszállítása ( címre és postafiókra érkező is) feladandó küldemények elszállítása, érték és ajánlott küldemények regisztrálása – postakönyvvezetés-, bérmentesítése, szigorúan aznapi feladása, a részletes postaköltség kétheti vagy havi elszámolásával.

Biztosítunk postai nyomtatványokat ( csomagszállító, tértivevény, feladóvevény…. stb.).

Beérkezett céges postautalványokat ingyenes bankszámlára továbbítjuk, készpénzes felvétel esetén az összeg 1 %-a a kezelési díj, a cégünknél dolgozó magánszemélyek postautalványait is természetesen feladjuk, szintén 1 %-ért.

Kész csomagok feladása 200 Ft/ db.

Átalánydíjas szerződést kötünk partnereinkkel a napi postai ki és elszállításra. Díja belterületen a posta mennyiségétől függően 15-30 ezer Ft /hó. A napi posta előkészítése ( súly megállapítás, válogatás, bérmentesítés, postakönyvvezetés) mennyiségtől és a regisztrálandó levelek darabszámától függ, melyet az Önökkel való egyeztetés során alakítunk ki. Az ajánlott küldemények regisztrálását a legkorszerűbb postai programmal végezzük.

Természetesen nem kell minden postai szolgáltatást igénybe venni ( lehet csak ki és elszállítás…stb.), fizetés tárgyhó végén, átutalással.

Cégünk Budapesten és Pest megyében működik.

Ha további információra lenne szüksége szolgáltatásainkról, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Vállalunk egyedi feladásokat is, ennek díja 3.000 Ft kiszállás+postaköltség, amit az első alkalommal készpénzben kérünk kiegyenlíteni.

A rendszeres megkeresések miatt jelezzük, hogy futárszolgálatot és szórólapterítést, továbbá cseréptörést nem vállalunk. (ez utóbbit humornak szántuk, ha nem tetszett jelezzék az ügyvezetőnek, aki azt hiszi, hogy ez nagyon vicces volt.)

Direct mail:

Nyomtatványok, prospektusok, reklámanyagok borítékolása, megszemélyesítés adatbázis biztosítása, postázás.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje árajánlatunkat!

Bízza ránk a teljes körű postai ügyintézést az év végén is!

Lassan itt a december, ami a legtöbb cégnél egyenlő a nagy hajtás időszakával. Ilyenkor szinte mindenhol több a munka, már csak abból kifolyólag is, hogy sokan igyekeznek mindent megcsinálni az első három hét alatt, hogy utána a pihenésé lehessen a főszerep. Az Ön cégénél is ez a helyzet? Szeretné egy kicsit csökkenteni az ilyenkor szokásos szervezetlenséget? Mi teljes körű postai ügyintézéssel állunk rendelkezésére az év végén is!

Fontos, hogy még a rengeteg munka ellenére is igyekezzünk minden megbízást teljesíteni, ne okozzunk csalódást az ügyfeleknek. Ezért hasznos, ha kiszervezzük az olyan feladatokat, amit más is el tud végezni, például a csomagok feladását a postán. Természetesen ez mindig lehetséges, azonban amikor mindenkinek kevés az ideje, megéri megbízható, teljes körű postai szolgáltatást igénybe venni.

Ön éppen ilyet keres? Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről a teljes körű postai szolgáltatásunkkal kapcsolatban!