postai szolgáltatás

Cégünk Portó Bt néven 1992-ben, a jogutód Portó Budapest Kft. 1999-ben alakult.

Cégek postai ügyintézésével, nyereményakciók lebonyolításával és direct mail szolgáltatásokkal foglalkozunk. Vezetőségünk és dolgozóink nagy része postai dolgozó volt. Jelen pillanatban húsz főből áll csapatunk és kilenc kisteherautóval szállítjuk rendszeresen partnereink postai küldeményeit.
Vegye igénybe szolgáltatásainkat! Kérdése van? Keressen fel minket elérhetőségeinken!

A küldemények mestere!

Szeretné, ha céges levelei pontosan és biztonságban érkeznének meg a célállomásra? Speciális küldemény kézbesítésére keres egy megbízható csapatot? Akkor a legjobb helyen jár! A Portó Budapest Kft. segít Önnek!

Vállalkozásunk több évtizede foglalkozik cégek postai tevékenységének lebonyolításával, nyereményakciók megszervezésével és direct mailek továbbításával. Tapasztalt munkatársaink tudásuk legjavát adva azon munkálkodnak, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

A Portó Budapest Kft.-nél hisszük, hogy a postai szolgáltatás kulcsa a bizalom! Gyakran hallani, hogy a cégek levelei elkeveredtek, nem értek oda időben a célállomásra. Ezek komoly fejfájást és kellemetlenséget okozhatnak a vállalatoknak. Egy ilyen baklövés akár még az üzleti partnereivel kialakított jó kapcsolatot is megmérgezheti.

Kerülje el a kínos szituációkat és válassza a Portó Budapest Kft.-t, ahol megbízható és elhivatott emberek kezelik vállalkozása postai tevékenységét!

Keresse fel a Portó Budapest Kft.-t a megadott elérhetőségeken és kérje árajánlatunkat!
 

Ajánlatkérés

Rólunk írták

Portó Budapest Kft.

A sztárok és mi

Cristiano Ronaldo, a portugál csapat sztárja Magyar-Portugál Világbajnoki selejtező

Cristiano Ronaldo, a portugál csapat sztárja
Magyar-Portugál Világbajnoki selejtező 2009. szeptember 09.

A svédek csillaga Zlatan Ibrahimovic. Magyar-Svéd világbajnoki selejtező

A svédek csillaga Zlatan Ibrahimovic .
Magyar-Svéd világbajnoki selejtező 2009. szeptember 03.