céges csomagok postázása

Csomagok postázása szerződéses alapon: ha webshopot üzemeltet

céges csomagok postázását bízza vállalkozásunkra, és szabaduljon meg az egyik leghosszadalmasabb feladattól!

Napjainkban már gyakorlatilag mindent be lehet szerezni az interneten, hiszen már a korábbi években is sokan indítottak webáruházat, a pandémia ideje alatt azonban azok is erre kényszerültek, akik korábban nem tudtak, vagy akartak az online értékesítéssel is foglalkozni. Tény, hogy egészen másfajta szemléletet követel meg, és számos olyan feladatot is tartalmaz, amit a hagyományos értékesítés nem; ilyen például a céges csomagok postázása is.

Már az összekészítés és a csomagolás is olyasmi, amit hagyományosan nem kell csinálni, ám egy webáruházban gyakorlatilag alapvető, hiszen csak így oldható meg a termékek biztonságos szállítása.Számos előnnyel rendelkezik azonban az ilyen típusú kereskedés, és nem csak az ügyfelek szempontjából: egyrészt kivonható az egyenletből az üzlethelyiség költséges fenntartása, másrészt nem szükséges a vásárlókkal foglalkozni, ami alacsonyabb bérköltséget eredményez, harmadrészt nagyobb forgalom érhető el az előbbiek miatt alacsonyabbra vett árakkal. Viszont hátrány is akad: a céges csomagokat postázni kell, ami nem csak időrabló és hosszadalmas tevékenység, de legalább egy munkavállaló minden idejét leköti.

Ezt természetesen el kell kerülni, ha lehetséges, és persze miért is ne lenne az? Vállalkozásunk többek között a céges csomagok postázásával is foglalkozik, amit egy átalánydíjas szerződés keretein belül valósítunk meg. A szolgáltatás a súly megállapítását, a válogatást, a bérmentesítést és a postakönyvvezetést is tartalmazza, de nem szükséges minden részét igénybe venni; áraink ettől függően változnak. Ha szeretné leegyszerűsíteni a napi munkát, és megszabadulni az egyik legidőigényesebb feladattól, Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a céges csomagok postázásával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!