gyors postai szolgáltatás

Gyors postai szolgáltatás egy csokornyi előnnyel

A gyors postai szolgáltatás a mentőövet jelenti, ha azonnali segítségre van szükség. Mi nem hagyjuk, hogy egy küldemény lemaradjon a határidőről.

Ne érje be kevesebbel!

A csomagküldés szolgáltatására a legtöbb cégnél rendszeresen van igény. Levelek, csomagok, egyéb küldemények indulnak az útjukra, de egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi ideig tart az az út. A hagyományos út a postai.

A posta sajnos nem bizonyul minden esetben megbízhatónak, ráadásul a szolgáltatás gyakran több sebből is vérzik. Általában túlságosan lassú a kézbesítés, ami azt eredményezi, hogy nem szabad utolsó pillanatra hagyni a feladást, különben a határidők csúfos bukása fog bekövetkezni. A másik, gyakori problémát a küldemények hanyag kezelése jelenti, aminek következtében a papír gyűrődik, a boríték szakad, a dobozba csomagolt holmik törnek, sérülnek.

Aki biztosra szeretne menni,annak azt javasoljuk, hogy váltson inkább gyors postai szolgáltatásra, alkalmanként vagy inkább rendszeresen.

Mit ad a az ügyfélnek a gyors postai szolgáltatás?

Egy csokorba szedtük az előnyöket:

  • elsőbbség: Természetes, hogy a szolgáltatás az ügyfélnek megkülönböztetett figyelmet szentel és előre sorolja a hétköznapi szolgáltatásokkal szemben.
  • biztonság: A csomagszállítással, levél küldéssel régóta foglalkozó kollégáink komolyan veszik a feladatukat és minden küldeménnyel úgy bánnak, mintha a sajátjuk lenne.
  • kényelem: A gyors postai szolgáltatás házhoz megy, ezért nem kell Önnek kalkulálnia azzal, hogy egy munkanapba beleférjen még a postára rohangálás is. A kollégáink felveszik a csomagot és leadják a megadott címen.  Ön megadja az adatokat, mi a többit elvégezzük a megbeszéltek alapján.
  • gyorsaság: Az ügyfeleink érdeket tartjuk szem előtt és nem engedjük meg magunknak, hogy akár csak egyetlen alkalommal is lemaradjon valaki a küldeményről.
  • garantált kézbesítés: Amit átveszünk, az tűzön és vízen át kézbesítjük.

Amennyiben olyan szolgáltatást keres, amiben garantáltan megbízhat, forduljon hozzánk és vegye igénybe hosszú távon a gyors postai szolgáltatásunkat! 

Ajánlatkérés