reklámanyagok borítékolása

Reklámanyagok borítékolása: extra segítség az év végi hajrában

A reklámanyagok borítékolása és postázása jelentős plusz munkát jelent az ünnepek közeledtével, de Ön megkímélheti magát ettől, ha ránk bízza a feladatot!

A november beköszöntése a cégek számára azt jelenti, hogy lassan kezdetét veszi a hajtás, hiszen az ünnepek előtti időszakban szinte minden szférában megnövekedett forgalommal kell számolni. Ha nő a munka mennyisége, az alapvetően ígéretes, mivel ezzel együtt nagyobb bevételre tesznek szert a cégek. Ám mivel a csapat létszáma többnyire ilyenkor is változatlan marad, az év végi hajrá komoly terhet ró a munkavállalókra.

A vezetőség előtt két opció áll; felkészítik a csapatot a túlórázásra és vállalják az ezzel járó stresszt, vagy kiszervezik, amit lehet. Nem kérdés, hogy az utóbbi lehetőség az, amivel minden szempontból jól jár a cég, hiszen így minimális ráfordítással kordában lehet tartani a munka mennyiségét.

Az egyik olyan feladat, ami ilyenkor rengeteg plusz munkát jelent, az a DM (Direct Mail) levelekkel kapcsolatos teendő. Mivel az ünnepeket megelőző időszakban különös figyelmet kell fordítani a versenytársakkal folytatott harcra, fontos közvetlenül megcélozni a potenciális érdeklődőket. Ehhez a szórólapok, prospektusok megtervezésének, illetve a nyomdai munkának kell kapnia a legnagyobb figyelmet, de olyan járulékos feladatokkal is kalkulálni kell, mint a reklámanyagok borítékolása.

A borítékolás, illetve az azt követő postázás olyan teendő, ami sok időt és energiát emészt fel, viszont ezekhez már nincs szükség szakmai felügyeletre. Ez olyan feladat, amit még azok a cégvezetők is bátran kiszervezhetnek, akik egyébként nem szívesen adják ki a kezükből a munkát, hiszen csak nyerni lehet vele.

Úgy véli, hogy Önnek is jól jönne egy kis extra segítség a novemberi-decemberi időszakban? Bízza ránk a reklámanyagok borítékolását és postázását! Gyorsan és precízen dolgozunk, hiszen ezt csináljuk évtizedek óta, így az Ön cégét is támogatni tudjuk szolgáltatásunkkal. Ha érdekli a lehetőség, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés