céges küldemények kézbesítése

Céges küldemények kézbesítése kompromisszumok nélkül

Rugalmas munkaidő, home office, külföldi utazások? Ha ránk bízza a céges küldemények kézbesítését, egyik sem állhatja útját a zökkentőmentes postai ügyintézésnek!

Az irodai munkavégzés ma már korántsem azt jelenti, amit néhány évvel ezelőtt, egyre több cég kezeli rugalmasan a munkaidőt, sőt, a helyszínt is. Ha a munkavállalókra van bízva, melyik napokat töltik az irodában, hány órakor érkeznek, illetve távoznak, az tökéletesen megfelel a modern kor igényeinek, a postai ügyintézést viszont szinte teljesen ellehetetleníti.

Ugyanez a helyzet akkor, ha nincs kialakítva fix napi rutin, mert egymást váltják a megbeszélések, tréningek, külföldi kiküldetések. Hogyha a munka egyedi rendszerre van alapozva, az éppúgy lehet hatékony, mint bármi más, viszont könnyű belátni, hogy így nem lehet igazodni mások napirendjéhez, beleértve a posta hivatalos nyitvatartási idejét.

A céges küldemények kézbesítéséről viszont mindezek ellenére gondoskodnia kell valakinek, méghozzá rendszeresen, hiszen a postai ügyintézés nem ilyen rugalmas. Kivéve persze akkor, ha egyetlen munkavállalónak sem kell beillesztenie a napjaiba ezeket a feladatokat, mert van egy cég, ami magára vállalja az összes kapcsolódó teendőt.

Mit szólna, ha többé semmi sem szabna gátat a munkavégzés szabadságának, egyetlen munkavállalónak sem kellene nap, mint nap a postára járnia, mégis minden időben, pontosan el lenne intézve? Mi ezt tudjuk nyújtani, hiszen teljes körű ügyintézést vállalunk, ezért hivatkozunk magunkra a cégek postásaként.

Bár saját feladatainkat illetően szigorúak vagyunk, viszont szolgáltatásunk bele tud simulni a rugalmasságba, ami az Ön cégét jellemzi. Árainkat is úgy szabjuk, hogy az illeszkedjen az igényeihez, nálunk csak azokért a szolgáltatásokért fizet, amiket valóban igénybe vesz. Nincsenek fölösleges költségek, csak korrekt és megbízható ügyintézés, ahogy a modern irodai munka megkívánja.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba és kérje bátran egyedi árajánlatunkat! A zökkenőmentes postai ügyintézés csak egy telefonhívásra van Öntől, éljen a lehetőséggel!

Ajánlatkérés