céges küldemények kézbesítése

Céges küldemények kézbesítése nyári időszakban is

A céges küldemények kézbesítésének nyáron sem kell késnie, mi továbbítjuk a csomagokat. A kollégák nyugodtan szabadságra mehetnek, mi tartjuk a frontot!

A nyár nem vár, de mi sem tesszük!

A nyár a legtöbb vállalkozás számára leginkább az uborkaszezont jelenti, de persze nem áll meg az élet ilyenkor sem. A napi feladatokat most is el kell végezni, csak talán egy kicsit kényelmesebb tempót, kevesebb feladatot lehet elkönyvelni a nyári hónapok ideje alatt.

Szinte nincsen olyan kolléga, aki ne menne szabadságra ebben az időszakban. Napokra vagy egy-két hétre is elszakadnak a munkától a csapattagok, akik élvezik a megérdemelt pihenésüket a szép, nyári időben. Számolni kell azzal a lehetőséggel is, hogy egyszerre több kolléga is szabadságra megy és a feladatok esetleg felgyűlnek vagy el kell halasztani a befejezésüket.

Nem kell megtörténnie a nyári lelassulásnak, ha időben gondoskodik arról, hogy a postai ügyintézés feladatát mindig legyen, aki elvégezze. A céges küldeményeinek a feladását, az érkező posta begyűjtését bízza csak ránk és minden, a postázással kapcsolatos dolgot!

Mi nem hagyjuk cserben egyik ügyfelünket sem. Nyáron sem pihenünk és mindig van megbízható emberünk a postai szolgáltatások lebonyolítására. Számlák, levelek, csomagok postázásával összefüggő elintéznivalóit fennakadás nélkül tudjuk lebonyolítani. A határidőket szigorúan vesszük és pontosan betartjuk, ennek köszönhetően minden céges küldemény megérkezik a címre időben.

Jó ötlet például teljes körű ügyintézést igénybe venni tőlünk, így biztosan nem marad ki semmi sem, ami fel kell venni vagy postára kell adni. Ehhez minden eszközzel, programmal és járműparkkal is rendelkezünk.

A cégünk segít az Ön cégének, ha nem tudja más módon megoldani a postai ügyintézést, csak szolgáltatás igénybevételével. A csapatunk nemcsak Budapesten gurul végig a szállítást végző céges autóval, hanem egész Pest megyében végez kézbesítést. Tegye meg az első lépést, tájékozódjon a részletekről a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Ajánlatkérés