Hogy biztosan célba érjen!

Néhány alapszabály betartásával és praktika elsajátításával, korszerű postai szolgáltatások igénybevételével bátran küldhetünk partnereinknek, ügyfeleinknek bármilyen méretű, súlyú és formájú csomagot anélkül, hogy sérüléstől kellene tartanunk.

Először is, lássuk a csomagoló anyagokat. Speciális küldeményekhez válasszon külön erre a célra gyártott termékeket, mint amilyen a bélelt papír tasak, habfóliás tasak, zárt végű cső alakú dobozok. Ezekből értelemszerűen a szerint válaszunk, hogy a csomag tartalma mit igényel.

Figyeljünk a megfelelő méretre, hiszen a túlságosan kitömött doboz, zacskó kiszakadhat, de ha túl nagy a méret, akkor összenyomódhat, nem védve ezzel a becsomagolt tárgyat. Folyadék esetében szivárgásmentes tartályt és ezen felül még hermetikusan zárható zacskót is érdemes felhasználni a balesetek elkerülésére.

A szemcsés anyagokat műanyag tasakba, majd merev hullámkarton dobozba tegyük, az éles tárgyakat pedig gondosan csavarjuk vastag kartonba és szilárdan rögzítsük.

Ha ezeket a tanácsokat szem előtt tartja, bármilyen küldemény biztonságosan, épségben jut el ügyfeleihez, partnereihez. Kérje postai szolgáltatásainkat, és a többit bízza ránk!