Csomagolás kisokos: Mi mire való?

Bár egyszerű tevékenységnek tűnik, jól csomagolni nem mindenki tud. Érdemes megtanulnunk, mit, hogyan és mivel csomagoljunk be, hiszen a postai szolgáltatások igénybevétele nem marad ki senkinek az életéből, így ezzel csak saját magunknak spórolunk időt, pénzt és bosszúságot.

Szállítás közben a csomagunk nem fog megsérülni, és a benne lévő küldemény is eléri célját, méghozzá épségben. Csupán néhány egyszerű dolgot kell megjegyeznünk.

  • A ragasztószalagról mindenki tudja, hogy mire való, azt azonban már kevesebben, hogy milyet ajánlott választani a nagyobb hatékonyság érdekében. A cellux és a gyenge minőségű irodai ragasztószalagok helyett mindig rostszálakkal megerősített papíralapú ragasztószalagot használjunk.

  • Csomagolópapírt használhatunk térkitöltésre vagy akkor, ha a portól szeretnénk megóvni a tárgyat. Csomagolás után minden esetben tegyük küldeményünket dobozba is.

  • A fólia nem csak a portól, de egyéb szennyeződéstől is véd például nedvességtől. A fóliát raklapra való rögzítéskor ajánlott használni, segítségével stabil és védett marad a csomag.

Csomagoljon egyszerűen és gyorsan, cége postai ügyintézését pedig bízza ránk! Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!