Hogy időben megérkezzen!

Minden vállalkozásnál előfordulhat az a szituáció, hogy szoros határidőn belül kell egy levelet vagy csomagot eljuttatni egyik pontból a másikba. Teljes körű postai szolgáltatásaink között természetesen a sürgős esetek minden esetben prioritást élveznek.

Ha nagyon sürgős egy küldemény határidőre való beérkezése, akkor több lehetőség van a mielőbbi kézbesítésre. Feladhatja egy úgynevezett elsőbbségi díjjal a küldeményt, amely esetben egy kék megkülönböztető matrica jelzi a posta küldeményen a plusz szolgáltatást. Ezek a levelek majdnem minden esetben kézbesítésre kerülnek még másnap.

Ennél drágább kategória a gyorspostai szolgáltatás (EMS), ami elérhető belföldi és külföldi címekre egyaránt. Ezek a küldemények már 100 %-osan megérkeznek a megadott határidőn belül. A szolgáltatás ára függ a súlytól és a távolságtól, valamint garanciát is tartalmaz.

Cégünk természetesen minden ilyen jellegű adminisztrációt elvégez a sürgősen kézbesítendő levelek kapcsán. Keressen fel minket, ha vállalkozásának bármilyen jellegű postai szolgáltatásra lenne szüksége!