postai küldemények kiszállítása

Postai küldemények kiszállítása az Ön cége számára is!

Vállalkozást indít, és szeretné a lehető legtöbb feladatot kiszervezni, hogy az érdemi munkára koncentrálhasson? A postázással kapcsolatos feladatok, mint a csekkek feladása, vagy a postai küldemények kiszállítása meglehetősen időrabló tevékenységek, amelyek nem csak a fontosabb munkafázisoktól veszik el az időt, de a bérköltséget is növelik. Miért töltené ezzel a mindennapjait, vagy fizetne ezért egy munkavállalót, ha ki is adhatja ezt a feladatot egy partnercégnek?

Egy olyan üzletfél, amelyre rá bízhatja a postai küldeményei kiszállítását, nem terem minden bokorban. Persze rengeteg cég foglalkozik ezzel a tevékenységgel, ám a szolgáltatás megléte, illetve a kedvező ár még nem minden, a bizalom pedig olyasmi, amit nehéz megszerezni, de könnyű elveszíteni, viszont rendkívül fontos az üzleti életben. Természetesen a bizalom önmagában nem elegendő: biztosítékokra is szükség van a zökkenőmentes közös munka érdekében, ám számunkra ezek a feltételek nem okoznak problémát!

Cégünk többek között postai küldemények kiszállításával is foglalkozik, valamint teljes körű postai szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Mi elvégezzük a munka nagyobbik részét, a postai küldemények kiszállításához azonban Önnek is lesz egyetlen feladata: a megfelelő csomagolás. Nem kell azonban aggódnia, hiszen ebben is segítünk, mégpedig tanácsokkal, hogy a csomagolás gyors és biztonságos, a postai küldemények kiszállítása pedig gördülékeny lehessen!

Ha a postai küldemény törékeny, olyan dobozra lesz szükség a biztonságos kiszállítás érdekében, amelynek fala merev és sérülésmentes. A küldeményt valamilyen puha, a sérülést gátló anyagba, például buborékfóliába érdemes csomagolni, és kitöltőanyagot is érdemes használni. A kisebb, illetve a kevésbé sérülékeny tárgyak esetében elegendő a bélelt boríték, vagy a kisebb dobozok, azonban a mérettől függetlenül a lezárás a legfontosabb, ugyanis ez akadályozza meg a tárgy eltűnését, de a sérülések hárításában is fontos szerepe van.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bízza ránk a postai küldeményei kiszállítását és más, a postázással kapcsolatos feladatokat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!