Postai ügyintézés: bízza ránk céges leveleit!

Ön is szeretné a lehető leghatékonyabbá tenni cége munkafolyamatait? Döntsön olyan automatizmusok mellett, amelyekkel időt nyerhet és még kapacitást is felszabadíthat! Mire gondolunk? Ha szeretné, hogy a cége, vállalkozása életében minden gördülékenyen, fennakadások nélkül történjen, érdemes egy-egy munkafázist partnercégekre bízni. Ilyen lehet például a postai ügyintézés is! Forduljon bizalommal Ön is cégünkhöz, és vegye igénybe professzionális postai szolgáltatásunkat!

Milyen postai szolgáltatásokat biztosítunk megbízónk részére? Többek között számíthatnak ránk ügyfeleink, ha postafiók biztosításáról, postai küldemények kiszállításáról, a feladandó küldemények elszállításáról, érték és ajánlott küldemények regisztrálásáról van szó. Ezentúl biztosítunk postai nyomtatványokat is, a beérkezett céges postautalványokat ingyenes továbbítjuk a bankszámlára. Készpénzes felvétel esetén az összeg egy százaléka a kezelési díj, a cégünknél dolgozó magánszemélyek postautalványait is természetesen feladjuk, szintén egy százalékért.

Ha tehát Ön is szeretné leegyszerűsíteni a mindennapi ügyintézést, mindenképpen vegye igénybe postai szolgáltatásunkat! Bízza szakértőkre a postai ügyintézést, ügyfélközpontú és roppant megbízható szolgáltatásunknak köszönhetően időt, energiát takaríthat meg, és számtalan bosszúságtól megkímélhető magát. Nem szeretne a továbbiakban amiatt aggódni, hogy a fontos, határidős céges küldemények elkeverednek? Velünk garantált, hogy minden levél, csomag pontosan, biztonságosan és időben érkezik meg a célállomásra. Profi csapatunkra, amely jelenleg húsz főből minden helyzetben számíthat: kilenc kisteherautóval szállítjuk rendszeresen partnereink postai küldeményeit – immáron több évtizede foglalkozunk a postai tevékenységének lebonyolításával cégek számára.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna postai szolgáltatásainkról? Ha weboldalunkat böngészi, minden fontos további információt megtalálhat! Kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz a megadott elérhetőségek egyikén! Kérje Ön is ajánlatunkat: várjuk megkeresését!